Разходка с джип

до места, които откриват красиви гледки към Велико Търново

Офроуд разходка с джип около Велико Търново и Арбанаси

Насладете се на Търново отвисоко!

Офроуд разходка из хълмовете на Търново и Арбанаси. Ние Ви даваме възможността да се докоснете до най-красивите кътчета на Търновските хълмове, да се насладите до невероятните гледки, които се откриват към многовековния град и да видите отвисоко единствените по рода си културни забележителности, като Царевец и Трапезица.

Изкачете високите пресечени хълмове около нашата стара столица и изпитайте емоцията на офроуд преживяването. Заедно с тези ексремни усещания, вие ще се докоснете до българската социалистическа история, когато пресичате стръмните гористи хълмове с класическата социалистическа машина - единствения по рода си джип Уаз.

Офроуд сафари с джип до забележителности Велико Търново и Арбанаси | Капиновски манастир и водопад

Опознайте Търново и неговите околия

Офроуд разходка с джип до местности около Велико Търново. Посетете манастири и водопади, както и други исторически и културни забележителност в района на Велико Търново. В зависимост от Вашия избор ще имате шанса да посетите интересни места в района, като Лясковски Манастир Св. Св. Петър и Павел, Никополис ад Иструм, Капиновски манастир, Хотнишки водопад и други и то в комбинация с офроуд минавайки по черни пътища и местности недостъпни с нормален автомобил. Всеки от маршрутите е с включено офроуд шофиране. В зависимост от избраната дестниация, офроуд пътуването може да достигне до над половината от предвидения маршрут. Предвидени са 30-минутни почивки на всеки манастир/водопад, който бъде посетен.

  • Капиновски манастир и водопад.
  • Хотнишни водопад.
  • Никополис ад Иструм.
  • Лясковски/Петропавловски манастир "Св. Св. Петър и Павел".
  • Преображенски манастир.