Тиймбилдинг | Офроуд разходка с джип

ТиймБилдинг

Организирайте Вашият тиймбилдинг заедно с нас.

Ние от HillView Veliko Tarnovo Ви даваме възможността да организирате Вашия тиймбилдинг заедно с нас! Направете един специален тиймбилдинг! Искате да сплотите Вашия екип и търсите най-подходящия вариант? Какъв по-добър метод от тиймбилдинга? Разбира се може да разчитате на нас да направим Вашият тиймбилдинг специален и незабравим! Страхотна възможност за Вашия тиймбилдинг

Тиймбилдинг заедно с HillView Veliko Tarnovo. Търсите най-подходящата идея за Вашият тиймбилдинг? А помисляли ли сте за тиймбилдинг на OFF-ROAD SAFARI? Организирайте Вашия тиймбилдинг заедно с нас и позволете на Вашите колеги да усетят емоцията на офроуда. Оставете едни страхотни спомени от Вашия тиймбилдинг. Страхотна възможност за Вашия тиймбилдинг.

Напред
Офроуд разходка с джип

Разходка с джип

Изживейте от 30 минутно до 4 часовo офроуд приключение

Нашите разходки могат да включват офроуд, както и да бъдат градски турове или разходки до забележителности из България. Насладете се на красивите културни и природни забележителност около Търново и Арбанаси или се докоснете до историята и българския дух в околията на страната. Страхотна възможност за Вашия тиймбилдинг!

Напред
Офроуд разходка с АТВ

Разходка с АТВ

Подарете си спокойна разходка с АТВ или се качете на нашите екстремни АТВ-та.

Нашите разходки с АТВ могат да продължат от 30 минути до 2 часа. Подарете си страхотни офроуд емоции из хълмовете на Арбанаси шофирайки някои от нашите различни видове АТВ-та. Страхотна възможност за Вашия тиймбилдинг!

Напред

Свържете се с нас

+359 889 706 082

Вие сте важни за нас!