Разходка с бъги под наем

офроуд разходка изпълнена с адреналин и красиви гледки

Офроуд разходка с АТВ под наем

Офроуд разходка с БЪГИ под наем клас ТУРИСТИЧЕСКИ

Спокойна разходка с БЪГИ под наем за начинаещи и любители. Вземете своето БЪГИ под наем и си подарете една спокойна и релаксираща разходка из природата. Насладете се на смайващи гледки по неравните склонове на село Арбанаси или Вековният Царевград Търнов с помощта на HillView Veliko Tarnovo! Ще ви осигурим адреналин и положителни емоции с нашето голямо разнообразие от бъгита и офроуд разходки за малки и големи! С нашите 150сс автоматични БЪГИ-та под наем, Вие имате възможността да изживеете едно приятно офроуд приключение из красивите хълмове на Търново и Арбанаси. БЪГИ-тата под наем са с автоматични, което ги прави лесни за управление, те са също така с умерена мощност, което пък е предпоставка за една по-спокойна офроуд разходка из природата.

Вие сте начинаещ офроуд ентусиаст? Нашите 150сс БЪГИ-та под наем са подходящите машини за Вас! Подарете си едно страхотно преживяване с нашите БЪГИ-та под наем.

* Всички цени в сайта са без включено ДДС. Цените са валидни само при запазване директно чрез сайта на HillView Veliko Tarnovo LTD. При организиране на разходки с продължителност 2 или повече часа и при наем на по-голям брой машини крайната цена подлежи на отстъпки.


Екстремна офроуд разходка с БЪГИ под наем

Офроуд разходка с БЪГИ под наем клас СЪСТЕЗАТЕЛЕН

Нашата офроуд разходка с БЪГИ под наем клас СЪСТЕЗАТЕЛЕН! Тази наша офроуд разходка е подходяща за по-подготвените от Вас, които са готови да тестват предела на своите офроуд възможности с нашите по-мощни 250сс автоматични БЪГИ-та под наем. ще ви запознае с магията на старата столица! С нас ще имате възможността не само да се насладите на живописни панорамни гледки, но и да преживеете едно заредено с емоции офроуд приключение, изкачвайки високите хълмове на Велико Търново.

Вие сте опитен офроуд ентусиаст и тръпнете за екстремни усещания? За Вас ние сме подготвили нашите специални и мощни 250сс БЪГИ-та под наем! Подарете си едно страхотно преживяване с нашите БЪГИ-та под наем.

  • Съчетайте Вашите БЪГИ под наем с нашите офроуд разходки с АТВ или джип

Машина Описание Цена / час
БЪГИ клас ТУРИСТИЧЕСКИ 150сс едноместни бъгита: автоматични скорости 65 лева
БЪГИ клас СЪСТЕЗАТЕЛЕН 250сс едноместни бъгита: автоматични скорости 90 лева
БЪГИ клас ТУРИСТИЧЕСКИ 150сс двуместни бъгита: автоматични скорости 100 лева
БЪГИ клас СЪСТЕЗАТЕЛЕН 250сс двуместни бъгита: автоматични скорости 140 лева

* Всички цени в сайта са без включено ДДС. Цените са валидни само при запазване директно чрез сайта на HillView Veliko Tarnovo LTD. При организиране на разходки с продължителност 2 или повече часа и при наем на по-голям брой машини крайната цена подлежи на отстъпки.