Разходка с джип

до места, откриващи красиви гледки към Велико Търново

Офроуд разходка с джип около Велико Търново и Арбанаси

Насладете се на Търново отвисоко!

Офроуд разходка из хълмовете на Търново и Арбанаси. Ние Ви даваме възможността да се докоснете до най-красивите кътчета на Търновските хълмове, да се насладите до невероятните гледки, които се откриват към многовековния град и да видите отвисоко единствените по рода си културни забележителности, като Царевец и Трапезица.

Изкачете високите пресечени хълмове около нашата стара столица и изпитайте емоцията на офроуд преживяването. Заедно с тези ексремни усещания, вие ще се докоснете до българската социалистическа история, когато пресичате стръмните гористи хълмове с класическата социалистическа машина - единствения по рода си джип Уаз.


Офроуд сафари с джип до забележителности Велико Търново и Арбанаси | Капиновски манастир и водопад

Опознайте Търново и неговите околия

Офроуд разходка с джип до местности около Велико Търново. Посетете манастири и водопади, както и други исторически и културни забележителност в района на Велико Търново. В зависимост от Вашия избор ще имате шанса да посетите интересни места в района, като Лясковски Манастир Св. Св. Петър и Павел, Никополис ад Иструм, Капиновски манастир, Хотнишки водопад и други и то в комбинация с офроуд минавайки по черни пътища и местности недостъпни с нормален автомобил. Всеки от маршрутите е с включено офроуд шофиране. В зависимост от избраната дестниация, офроуд пътуването може да достигне до над половината от предвидения маршрут. Предвидени са 30-минутни почивки на всеки манастир/водопад, който бъде посетен.

  • Капиновски манастир и водопад.
  • Хотнишни водопад.
  • Никополис ад Иструм.
  • Лясковски/Петропавловски манастир "Св. Св. Петър и Павел".
  • Преображенски манастир.

Градски и опознавателни разходки

Спокойна и релаксираща градска разходка с джип, без включено офроуд шофиране. Опознайте Велико Търново и Арбанаси отблизо!

Разходката се провежда в старинните части на Велико Търново, обиколете старинните части на старата столица, опознайте нейната история и се насладете на града от недостъпни и зашеметяващи места. Посетете архитектурно-музейния резерват Арбанаси, докоснете се до многовековните къщи, цървки и манастири на селището и научете повече за неговата богата история заедно с нашите гидове - всичко това съчетано със спиращи дъха панорамни гледки!


Разходки до живописни места

Разходка до исторически и културни забележителности из България. Посетете Шипка, Бузлуджа, Крушунските водопади или Деветашката пещера и опознайте България заедно с нас!


Машина Описание Цена / час
Джип Витара 3-местен джип с покрив 60 лева
Джип УАЗ 6-местен джип с или без покрив 80 лева
Ексклузивни джипове 4 или 6-местни луксозни джипове 150 лева
Шофиране на джип Самостоятелно шофиране на джип за двама 150 лева

* Всички цени в сайта са без включено ДДС. Цените са валидни само при запазване директно чрез сайта на HillView Veliko Tarnovo LTD. При организиране на по-дълги от 2 часа разходки и при наем на по-голям брой машини крайната цена подлежи на отстъпки.